Sene 2018, yer İzmit... REZİLLİK!

İzmit Qutlet Center AVM’nin araç park yerinde çekildi bu görüntüler. Vatandaşı isyan ettiren görüntülerde 2 gün önce yağan yağmurun oluşturduğu su birikintileri ve çamur mevcut

Sene 2018, yer İzmit... REZİLLİK!
Sene 2018, yer İzmit... REZİLLİK!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Yıl olmuş 2018 ancak hala böyle görüntülerle karşılaşıyoruz. Kişi başına düşen milli geliri en yüksek il olarak gösterilen, Hazine’den en büyük ödeneği alan illerden biri olan sanayi şehri Kocaeli’de en ufak yağmurda alt yapının hali içler acısı olabiliyor. Kimi noktalar çamur deryasına ve su birikintilerine sahne oluyor. Ki bu yerler öyle arka mahallelerde de değil, kimi zaman şehrin ortasında, kimi zaman ise alışveriş merkezlerinin çevresinde… Tıpkı İzmit’in en eski alışveriş merkezlerinden Qutlet Center’ın araç park yerinde olduğu gibi. Bugün hava yağmurlu görünüyor ancak şu saate kadar kente yağmur düşmüş değil. Kente yağmur en son perşembe günü düşü ve Kocaeli, 2 gündür güneşli havanın etkisi altındaydı. Buna rağmen Qutlet Center mevkiindeki açık otopark çamur deryasına döndü. Araçlarını su birikintilerinin içinde bırakmak zorunda kalan vatandaşlar, araçtan inerek yürümekte zorlandı. Ayakkabılarına, üzerlerine çamur sıçrayan vatandaşların pazar keyfi, başlamadan kabusa dönüştü. İlgililerin bu alanda gerekli çalışmayı yapmasını isteyen vatandaşlar, şehir merkezinde bir AVM’nin otoparkında bu tür manzaraların utanç verici olduğunu kaydetti.

18 Mar 2018 - 16:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemitoğulları - Belediye başkanınıza ve vali beye de bu konuların duyurulması ve duymaları gerektiğini inanırım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:24
01

Gebze Manav - BİZ BOŞUNAMI KÖY DİYORUZ DOĞUNUN EN İCRA KÖŞESİ̇ GİBİ BİRDE BÜYÜKŞEHİR NE MEZRA KÖY SİZ GİDİNDE SİLİVRİYŞ BEYLİK DÜZÜNÜ TEKİRDAĞINI GÖRÜN MEDENİYET ORDA AVRUPALI İNSANLAR SAYGILI DEDE ÇIKSIN ANLATSIN KOCAELİ ŞÖYLE BÖYLE ULAN GEBZE OLMASA DİZ KİMSİNİZ SİZİN SURATINIZA KİMSE BAKMAZ UNUTMAYIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler