Sekapark’ı su bastı!

İzmit Sekapark’ta altyapı çalışmalarını eksik yapan belediye pek çok yolun kapanmasına sebep oldu. 13 yıldır bölgede her yağmur yağışında yollar kapanıyor, açık yüzme havuzları oluşuyor. Bu duruma hala bir çözüm bulunmuyor

Sekapark’ı su bastı!
Sekapark’ı su bastı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özelleştirilen SEKA Kağıt Fabrikası’nın bulunduğu alanda dev bir projeye imza atarak Sekapark’ı inşa etti. Ancak inşa çalışmaları sırasında bölgenin altyapısında pek çok eksik meydana geldi. 13 yıldır Sekapark altyapısına çözüm üretemeyen belediye en ufak bir yağışta ulaşım yollarının kapanmasına, açık yüzme havuzlarının oluşmasına sebep oluyor. Ortaya çıkan bu duruma yetkililer yüz çeviriyor, kimse ilgilenmiyor.

18 Tem 2018 - 16:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy’dan isu yöneticileri ve belediye başkanlarına - Kaç milyon harcanmıştı SEKAPARK için!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 16:35
01

ayhan - sen dünyadan bir haabersin galiba.teknoloji devi dediğimiz dünya ülkeleri bu sıralar sokaklarda kayıkla geziyor....gerçi senin haberlerin hükümete isyaan şeklinde onu herkes biliyor bu şekilde haber yazman olagan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 16:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler