Seka Devlet’teki o servisler yenilendi

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde halka daha modern ve konforlu hizmet sunma adına yapılan yenileme çalışmaları sonuçlandı ve vatandaşın hizmetine sunuldu

Seka Devlet’teki o servisler yenilendi
Seka Devlet’teki o servisler yenilendi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İzmitSeka Devlet Hastanesi, vatandaşlara modern ve konforlu hizmet sunma adına B Blok 5. katta hizmet veren Dahiliye Servisi, 2. katta hizmet veren Nöroloji Servisi, 5. katta hizmet veren Göğüs Hastalıkları Servisi ile 4. katta bulunan Fizik Tedavi Servisi’ni yenileyerek hizmete açtı. Şimdi de hastanenin 3. katında bulunan Göğüs Hastalıkları 2 ile Dahiliye 2 Servisi yenilenerek hizmet vermeye başladı. Yaklaşık iki ay süren çalışmalar sonucunda servisler, modern ve konforlu bir yüze kavuştu.

23 Mar 2018 - 10:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler