Seka Devlet’in idarecilerine dava açacaklar

Türk Sağlık-Sen, İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde röntgen teknisyenlerinin usulsüz ve kanuna aykırı şekilde çalıştırıldığını, bu nedenle bir teknisyenin kanser olduğunu belirterek, yarın sorumsuz idareciler hakkında dava açacaklarını kaydetti

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, İzmitSeka Devlet Hastanesi’nde görev yapan röntgen teknisyenlerini kanun ve yönetmeliklere aykırı olarak usulsüz şekilde mesai saatleri üzerinde fazla çalıştırdıkları ve bu nedenle de bir röntgen teknisyeninin tiroit kanserine yakalandığı gerekçesiyle hastanenin idarecilerine dava açacaklarını duyurdu.

Çeker, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde görev yapan röntgen teknisyenlerinin kanun ve yönetmeliklere aykırı usulsüz bir şekilde mesai saatleri üzerinde fazla çalıştırılarak sağlıklarının idare tarafından riske atılması, eksik personel ve aşırı iş yoğunluğundan dolayı bir röntgen teknisyeninin tiroit kanserine yakalanması nedeniyle pazartesi günü (yarın) üyemiz adına ‘sorumsuz idareciler’ hakkında dava açıyoruz. İlgililere duyurulur.”

22 Eki 2017 - 14:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler