Şehitlikte tören düzenlendi! “Çanakkaleler geçilmeyecek”

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle Bağçeşme Şehitliğinde düzenlenen törende konuşan Piyade Albay Serdar Onat, “Çanakkaleler hiçbir zaman geçilmeyecek” dedi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'nci yıl dönümü nedeniyle Bağçeşme Şehitliğinde tören düzenlendi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'nci yıl dönümü nedeniyle Bağçeşme Şehitliğinde tören düzenlendi. Programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, EDOK Komutanı Kazım Dalkıran, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Yunus Coşkun, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça,CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene AKP, MHP, DSP, DP, BBP ve SP'den kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Programdan konuşan Piyade Albay Serdar Onat, “Bu gün barutun kanla kanın canla buluştuğu gündür. Bu gün Çanakkalenin geçilemeyeceğinin dünyaya haykırıldığı gündür. Türk töresinde vatan sevgisi tüm sevgilerinin üstünde gelir. Bayrak, vatan ve millet gibi yüce değerleri korumak için şehit olmak en yüksek rütbedir. Şehitlerimiz toprağa değil bu milletin kalbime gömülmüştür. Tüm şehitlerimize söz veriyoruz ki Çanakkaleler hiç bir zaman geçilemeyecek. Emanetlerini bu vatan topraklarını canımız pahasına koruyacağımıza ant içeriz” dedi.

Onat’ın ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy “Çanakkale zaferi tarihe sığmayacak kadar anlamlı ve büyüktür. Çanakkale zaferi alınması gereken derslerle doludur. Milli mücadele ruhunun ilk meşalesinin yakıldığı Çanakkale zaferinden günümüze bağımsızlık ruhumuz ile geleceğe uzanacağız” dedi.

18 Mar 2018 - 12:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

akp mhp sp bbp dsp dp - Dini ve Milli değerlerde ne kadar ikiyüzlü olduklarını Allah Milletimize gösteriyor Elhamdulillah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:58
01

Ülke Millet İslam düşmanları - Allah'la, Peygamberle, Kur'anla, bayrakla, milliyetçilikle Aziz Milletimizi aldatan akp, mhp, dsp, dp, bbp, sp. Allah'ın laneti gazabı üstünüze yağsın. AMİİİİİİİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler