SEÇİMDE KAVGA 2 GÖZALTI

SEÇİMDE KAVGA 2 GÖZALTI

Oy verme işleminin devam ettiği Yalova merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde okul bahçesinin dışında AKP ve CHP’liler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Oy verme işleminin devam ettiği Yalova merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde okul bahçesinin dışında AKP ve CHP’liler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. 15-20 kişinin karıştığı kavgaya okulda görevli polisler müdahale etti. Bir kişiyi yere yatırarak kelepçeleyen polis, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olayın hemen ardından okula gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partililerle görüşüp bilgi aldıktan sonra, "Bu mahalledeki herkes kardeş. AKP’liler de bizim kardeşimizdir. Dışarıdan gelenler burayı karıştırmasın" diye konuştu. Daha sonra olay yerine gelen AKP İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ise Muharrem İnce’nin şov yapmakla suçladı.

[gallery ids="895,896,897"]

POLİS GÜVENLİĞİ ARTTIRDI

Yalova Saffet Çam İlkokulu’nda 1122 no’lu sandıkta oyunu kullanan CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oyunu kullanmasının ardından açıklamalarda bulundu. İnce, "Seçimi biz kazanmıştık. Başkan Salman mazbatasını almıştı. Ancak YSK iptal etti. Bir şey diyecek halimiz yok. Ancak ortada bir mağduriyet var. Hak gaspı var. Ama İlahi adalet de vardır. Milletin vicdanı da vardır. Ben inanıyorum ki akşam sandıklar açıldığında göreceksiniz açık ara önde çıkacağız" şeklinde konuştu.

Bu süreçte mağdur olduklarını belirten İnce, başka bir parti seçimi böyle kazansaydı onun hakkını da savunacaklarını ifade etti. İnce, ‘’Halkın seçtiği demokrasidir, bunu kabul edeceksiniz. Yalova’nın başkanı Vefa Salman’dır. Herkes bunu görecek’’ dedi.

01 Haz 2014 - 16:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler