Sancaklı’dan Nur Yerlitaş’a sert tepki: “Nursuz Yersiz Taşlar”

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara yönelik iğrenç sözlerine ilk siyasi tepkiyi gösteren isim olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, şimdi de şehitlerimizle ilgili tepki çeken bir ifade kullanan modacı Nur Yerlitaş’a çattı. Sancaklı, “Nursuz Yersiz Taşlar” ifadesini kullandı

Beyaz TV’de yayınlanan spor programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara yönelik iğrenç sözlerine “Şerefsiz oğlu şerefsiz” diyerek ilk siyasi çıkışı yapan eski futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bu kez de şehitlerimizle ilgili tepki çeken bir ifade kullanan modacı Nur Yerlitaş’ı hedef aldı. Sancaklı, canlı yayında “Şehitler mehitler aman yeter” şeklinde bir söz sarf eden Yerlitaş’a “Şehitlerimize dil uzatan Nursuz Yersiz Taşlar” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekilili Saffet Sancaklı'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle: “Büyük Türk milletine... Öncelikle bilinmesini isterim ki 21.11.2017 tarihinde malum şahsın ekranlarda ahlak dışı sözlerine karşı yaptığım açıklama sadece Boşnak kökenli bir Türk evladı olmamla sınırlı olmayıp büyük Türk milleti ailesine mensup her bir değerli şahsiyetin gösterdiği tepkiye tercüman olmak içindi. Basın açıklama metnimi tam okuyanlar görecekler ki, malum şahıs ve bu şahsa benzer tiplerin ekranlarda veya kamuoyunda rağbet görmemesi hususunda tüm medya sahiplerini dikkatli ve tedbirli olmaya çağırmakla birlikte kamuoyunu da bu tipler karşısında daha hassas olmaya davet etmiştik. Şehitlerimize dil uzatan Nursuz Yersiz Taşlar da, gazilerimize saygısızlık yapan holiganlar da bu kapsamdadır.

Milletimizin bu tiplere olan toplumsal tepkilerini daha yakından takip ederek görmenin de memnuniyetini yaşıyorum. İslam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuurunun milletimizin gönlünde artarak devam ettiğini görmekten ayrıca kıvanç duyuyorum. Şahsen TBMM'de milli bir sporcu ve ülkücü kimliğimle bana yüklenen toplumsal sorumlulukların iliklerime kadar farkındayım. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortası olan, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Partimiz MHP ve ülkücü hareketin birer neferi olarak milli vicdanın sözcüsü ve milli-manevi değerlerin koruyucusu olmaya her alanda devam edeceğiz. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

23 Kas 2017 - 14:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

HAYALET - Sen önce kendine bak, fakat sende suç yok seni buraya getiren parti sevdalılarının sucu................. sana bunu oku diyorlar okuyorsun. KUKLAAAA...............

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler