Sanberk İnşaat’a protokol akın etti

Başiskele’de yaptığı iddialı projelerle adından söz ettiren Sanberk İnşaat, İDEV Fuarında yerini aldı. Sanberk İnşaat, stant açtığı andan itibaren fuarda ziyaretçi akınına uğradı.

Sanberk İnşaat’a  protokol akın etti
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara 4. Ev, Evlilik ve Konut Fuarı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla kapılarını açtı. İlimizde çok sayıda büyük firmaların yer aldığı stantlardan öne çıkanlardan biri de Sanberk İnşaat oldu. Sanberk İnşaat İDEV’de Başiskele Karşıyaka’da yol üzerinde yaptığı gözde projesi Sanberkhan İş Merkezi ve Mavidüş Evleri ile misafirlerin karşısına çıktı. Oldukça şık hazırlanan stantta konuklara sunulan ikramlar dikkat çekti. Ayhan Öter sahipliğindeki Sanberk İnşaat’ın bir de önemli konukları vardı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindekilerle Sanberk İnşaat’ı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ve Ayhan Öter’in samimi diyalogları ise dikkat çekici nitelikteydi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Sanberk İnşaatın yönetim kadrosu keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Fuarın gözde isimlerinden biri olan Sanberk İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Ayhan Öter, stanta gelerek kendilerini ziyaret eden Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Vali Aksoy’a ve KOTO Başkanı Necmi Bulut’a teşekkür etti.

22 Mar 2018 - 19:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler