Saffet Sancaklı; Kocaelispor’u unuttu, Beşiktaş’a koştu!

Kocaelispor sayesinde “Kaptan” lakabını alan, Kocaelispor dışında Kocaeli ile bağı olmadığı halde MHP’den Kocaeli Milletvekili adayı yapılıp vekil seçilen Saffet Sancaklı, Beşiktaş’ın sahasında bozkurt selamı vererek çektirdiği fotoğrafı paylaşınca tepki çekti

Saffet Sancaklı; Kocaelispor’u unuttu, Beşiktaş’a koştu!
Haber albümü için resme tıklayın

Futbol kariyerinde üç büyük kulüpte top koşturmuş olan ve Süper Lig’de iken Kocaelispor’un kaptanlığını da yapan sahaların efsane ismi Saffet Sancaklı, malumunuz MHP Kocaeli Milletvekili… Üç büyüklerde her ne kadar top koştursa da bugün Sancaklı’ya hala “Kaptan” denilmesinin tek sebebi Kocaelispor. Hatta Saffet Sancaklı’nın bugün Kocaeli Milletvekili olmasının da tek sebebi Kocaelispor. İstanbul’da ikamet eden, Kocaeli ile bağı futbol hayatı bittikten sonra fiilen kopan Sancaklı, ikna çabaları ile 30 Mart 2014’te Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmayı kabul etmiş, o süreçte Kocaeli’de kalmış, seçim çalışmalarını yürütmüştü. Öyle ki denizin ortasına cami yaptıracağını bile vaat etmişti! 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde birinci sıra milletvekili adayı yapıldı. MHP’nin Kocaeli’deki tek vekili olan Lütfü Türkkan ise ikinci sıraya konuldu. Sancaklı, bu kez kendisi istemişti Kocaeli’yi.

Bugün Sancaklı, MHP’nin Kocaeli’deki tek milletvekili… Varlığını bayadır unutmuştuk ki şu sıralar adı Rasim Ozan Kütahyalı’ya yönelik “Şerefsiz oğlu şerefsiz…” sözleri ile gündeme geldi. Ve Sancaklı, dün Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile 1-1 berabere kalarak son maçını oynamadan gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş maçı sonrası yaptığı paylaşımla yine gündem oldu. Bu ülkenin milletvekilinin Türk bayrağı armasını taşıyan bir Türk takımının Avrupa’daki başarısını tebrik etmesi kadar doğal bir şey yok elbet ancak tebrik etme şekli biraz tepki çekti Sancaklı’nın. Beşiktaş’ın sahası Vodafone Park’ta sahada bozkurt selamı vererek çekildiği fotoğrafı paylaşan Sancaklı, fotoğrafın üzerine “Şampiyonlar ligi grup maçlarında liderliğini garantileyen Beşiktaş’ı tebrik ediyor Şampiyonlar ligi şampiyonu olarak görmeyi temenni ediyorum” yazdı. Bu temenni umarız gerçekleşir, Beşiktaş, hepimizin göğsünü kabartır. Burada mesele Sancaklı’nın Beşiktaş’ı tebrik etmesi değil elbet, Kocaelispor taraftarlarının tepkisini çeken şu ki Vodafone Arena’da bozkurt selamı veren Sancaklı’nın sayesinde “Kaptan” lakabını aldığı ve yine sayesinde Kocaeli Milletvekili olduğu Kocaelispor’u unutması. Sancaklı, Kocaelispor’un herhangi bir maçına en son ne zaman gitti acaba? Bunu kendisi hatırlıyor mu?

Bu kentin vekilliğini yapan herkesin bu kentin markası olan Kocaelispor’a sahip çıkması gerekirken Kocaelispor sayesinde “Kaptan” lakabını alan ve Kocaeli’den vekil adayı gösterilip seçilen Sancaklı’nın, hayli hayli sahip çıkması gerekir! Kimse unutmasın ki başka Kocaelispor yok!

22 Kas 2017 - 10:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Lale Bakçı - Önce Kocaelisporlu icraya verdiği alacağından vazgeçti mı onu açıklasın sonra adamım diye gezsin vazgeçtiyse.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 10:24
02

Ks - Medya sovu bunlar kocaeli icin ne yapmis saffet millet vekili olarak hangi sorunu cozmus vya dile getrmis

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 10:24
01

MHPLİYİZ.COM.TR - Çömezler bilemez,Saffet 30 yıl önce Beşiktaşta oynuyordu...Tabbi ki eski takımını tebrik edecek,büyük iş başardı şampiyonlar liginde...Onu ve partisini çekemeyenler karalamaya,hazımsızlığa devam edecekler, zaten görüyoruz kimin ciğeri kaç para.İşiniz gücünüz AKP ve MHP'lileri karalamak,çamurlamak,Fetö'nün ekmeğine yağ sürmek...Amerikan ve Alman menfaatlerine çalışanlar çok iyi görülüyor ve biliniyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 10:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler