Rahatsız olduk!

Oda seçimlerinin ertelenmesiyle ilgili konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, ertelemenin faydalı olmadığını ifade etti

Rahatsız olduk!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, oda seçimlerinin ertelenmesiyle ilgili konuştu. Seçimlerin ertelenmesinin hem oda için hem de kent ticari hayatı için iyi olmadığını ifade eden Bulut rahatsız olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Ben bu ertelemenin Türkiye’de hiçbir oda için iyi olduğunu düşünmüyorum. Emekler vardı. Kısa bir zaman kalmıştı seçimlere. Seçim sürecindeki emeklerimize yazık oldu. Şimdi verilen bu tarih de ne uzun ne kısa. 6 ay gibi bir süreç var önümüzde. Ben başkan olarak hizmet etsem seçimlerde sıkıntı olur. Seçimlere asılsam hizmette sıkıntı olur. Bu işlerin ince hesap edildiğini düşünmüyorum. Ticaret kamuoyu bir açıklama bekliyor. Yetkililer, bu kararı alanlar açıklama yaparak bizleri aydınlatmalı.”

25 Eyl 2017 - 13:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İzmitli - Basına Poz, yemek, acılış, Ağrı da. Yatırım yahu komik batık adamlar odayı can simidi gördünüz esnafı mafvettiniz defolun gidin yerli İzmitli gecsin bıktık Trabzon, Gümüşhane, rizeliden bıktık defolun bu sehirden de gidin geldiğiniz yere mahvettiniz çağdaş İzmit’i

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 13:35
01

OSMAN KARTAL - SENDEN GEÇTİ BU İŞ GÜZEL İNSAN RECEP EKŞİLİĞİNİ YAPAR SENİN YERİNE DAHA KARİZMATİK ADAY ÇIKARTIR YAZIK OLDU

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 13:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler