Posco işçisi Ankara’ya gidiyor!

Sendikaya üye oldukları için işten atılan POSCO işçisi Ankara’ya gidecek. İşçiler CHP Grup Toplantısı’na katılacak, diğer siyasi partilerin de temsilcileriyle bir araya gelecek

Posco işçisi  Ankara’ya gidiyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizde üretim yapan Güney Koreli çelik devi POSCO’da geçtiğimiz hafta işçi kıyımı yaşanmıştı. Sendikaya üye olan yaklaşık 90 işçi çeşitli bahanelerle işten atılmış, işçiler fabrika önünde direnişe başlamıştı. Özellikle CHP’li milletvekilleri POSCO işçilerini hiç yalnız bırakmadı. DİSK’e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası’nda işçilerle bir araya gelen vekiller Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuyu ülke gündemine taşıdı. İşçilerin haklarını alması için çabalayan CHP’liler Salı günü gerçekleştirilecek CHP Grup Toplantısı için POSCO işçilerini Ankara’ya davet etti. İşçiler Salı günü sabah saatlerine Ankara’ya gidecek. Burada CHP Grup Toplantısı’na katılacak olan işçiler diğer siyasi partilerin temsilcileriyle de görüşecek. İşçilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmesi bekleniyor.

24 Kas 2017 - 09:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler