Polis Kocaeli’de 379 parkta denetim yaptı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde gerçekleştirilen "Parklar Uygulaması" kapsamında Kocaeli'de 379 parkta denetim yapıldı.

Polis Kocaeli’de 379 parkta denetim yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, mevcut huzur ve güven ortamının devamı, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, meydana gelebilecek asayişe müessir olaylar ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi ve çocukların suça sürüklenmesini, suç mağduru olmasının engellenmesi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini, ayrıca eğitim ve öğretimlerini olumsuz yönde etkileyecek zararlı alışkanlıklardan korunmasını, güvenli bir ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla okul saatleri içerisinde çalışma yapıldığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Mobil Park ekiplerince 225 personel ve 54 ekip tarafından, polis sorumluluk alanındaki parklarda şüpheli kişilere yönelik yağılan uygulamalarda, 379 parkta bin 577 kişinin sorgulandığı, cezaevi firarisi ve çeşitli suçlardan araması bulunan 3 kişinin yakalandığı, Kabahatler Kanununun ilgili maddesi gereğince 654 lira idari para cezası uygulandığı belirtildi.

Açıklamada, "Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun sağlanması için genel asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerine yer verildi.

26 Eyl 2017 - 14:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler