Pirelli ve Prometeon işçi alacak! İşte şartlar

Küresel lastik sektörünün iki büyük oyuncusu Pirelli ve Prometeon, İzmit’te üretim yaptığı tesislerine geçici personel alımı yapacak. Müracatlar 11 Mart tarihinde başlıyor

Pirelli ve Prometeon, İzmit’te üretim yaptığı tesislerine geçici personel alacak. Pirelli ve Prometeon Lastik Fabrikaları üretim bölümünde gerçekleştirilecek geçici personel alımları için başvurular; 11 Mart Pazartesi tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumu – İŞKUR Kocaeli Şubesi ve www.tplgecici.com adresinden yapılabilecek. İki şirketin ortak yaptığı açıklamaya göre; başvuru yapacak adaylarda aranacak özellikler ise şöyle;

-İlk kez çalışacak adaylar için 19 yaşından gün almış, 29 yaşından gün almamış olmak.

-Lise, endüstri meslek lisesi, teknik lise veya 2 yıllık meslek yüksek okul mezunu olmak.

-Fabrika servis güzergahında ikamet ediyor olmak.

Belirtilen şartlara uyan adaylar; başvurularını şahsi olarak Türkiye İş Kurumu – İŞKUR Kocaeli Şubesi ve www.tplgecici.com adresine yapabilecek. Ayrıca, direkt İŞKUR’a başvuran adayların www.tplgecici.com adresinden de başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor. Başvuru sonrası yapılacak test ve mülakatları başarılı şekilde geçerek, sağlık kontrollerini eksiksiz olarak tamamlayan adaylardan ihtiyaç kadarı sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek.

21 Şub 2019 - 10:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler