Pekdemir’den Semt Kocaeli’de yeni yıl fırsatı!

Örnek daireyi görmeye gelenler, ocak sonuna kadar, cazip ödeme kampanyasından yararlanacak

Pekdemir’den Semt Kocaeli’de yeni yıl fırsatı!
Pekdemir’den Semt Kocaeli’de yeni yıl fırsatı!
Haber albümü için resme tıklayın

Pekdemir’in, inşaatını hızla sürdürdüğü Semt Kocaeli Projesi’nde, tamamlanan bahçe dubleksi örnek daire ile eşzamanlı başlattığı cazip ödeme kampanyası, 31 Ocak’ta sona erecek. Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli’nde banka kredisi ile daire satın almak isteyenler için, yüzde 1 peşinat kolaylığı ve piyasanın altında aylık yüzde 0,95 faiz avantajı sağlıyor. Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda ayrıca, daireler için 30 ay, bahçe dubleksleri için ise 50 ay sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Pekdemir İnşaat’ın “yeni lüks” konsepti ile gerçekleştirdiği Semt Kocaeli Projesi’nde, Nisan ayında başlayan daire satışları, yeni yıla özel cazip ödeme koşullarıyla devam ediyor. Semt Kocaeli’de, villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi daireyi görmek üzere Satış Ofisi’ne gelenler, yılın ilk ayına özel avantajlı ödeme fırsatından yararlanabiliyorlar. Banka kredisinde “yüzde 1 peşinat ve piyasanın altındaki yüzde 0,95 aylık faiz” fırsatı ile “dairelerde 30 ay, dublekslerde 50 ay sıfır faiz” seçeneği, Semt Kocaeli’de daire sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Pekdemir’in, “düşük peşinat ve düşük faiz”li yeni yıl kampanyası, özellikle bahçeli dubleks dairelerden satın almak isteyenler için, büyük bir ödeme rahatlığı getiriyor.

İNŞAAT REKOR HIZLA TAMAMLANIYOR

Semt Kocaeli’de, günde aralıksız 18-20 saate ulaşan çalışma hızıyla, 6’şar katlı 15 blok büyük bir hızla yükseliyor. Birçok bloğun kaba inşaatının tamamlandığı projede, özellikle 2017 Ekim-Aralık döneminde inşaatın rekor hızla ilerlediği gözlenirken, tüm blokların kaba inşaatının kısa bir süre içinde tamamlanabileceği öngörülüyor. Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç’un yalın tasarımında öne çıkan bahçe dublekslerinin, doğayla bütünleşen özel peyzajlı bahçesi ve her metrekaresi işlevsel kat planı ile hayata nasıl iki kat değer kattığı da, örnek daire ile artık net bir biçimde göze çarpıyor… 

Pekdemir İnşaat’ın inşaatını ve satışını sürdürdüğü, toplam 280 daireden oluşan Semt Kocaeli Projesi, konutta lüks anlayışını farklılaştıran yalın ve prestijli tarzıyla, fark yaratıyor. Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de 34 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıkta bulunuyor. İnşaatı 22 ayda tamamlanarak, 2019 yılı Mart ayından itibaren dairelerin sahiplerine teslim edileceği Semt Kocaeli Projesi’nde, 2+1 ve 3+1 ara kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksi alternatifleri yer alıyor. 

09 Oca 2018 - 14:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler