Özkara’nın kağıt poşetleri ses getirdi!

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’nın, Doğu Türkistan’daki zulme dikkat çekmek için Türkiye’nin poşet gündemini kağıt poşetle delerek yaptığı proje, Çorlu Ülkü Ocakları’na ilham oldu

Özkara’nın kağıt poşetleri ses getirdi!
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliÜlkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, göreve geldiği günden bu yana hemen hemen her güne bir proje, etkinlik ve programlar sığdırıyor. Özellikle Çin zulmü altındaki Doğu Türkistan’daki soydaşlarımız olan Uygur Türklerinin sesini duyurmak için elinden geleni yapan Özkara, geçtiğimiz haftalarda Türkiye’nin gündemi olan poşeti, yine poşetle delmiş ve gündeme Doğu Türkistan’ı sokmayı başarmıştı. Özkara, Doğu Türkistan’daki zulme dikkat çeken yazılar yazdığı kağıt poşetleri Kocaeli sokaklarında ocak mensupları ile birlikte dağıtmıştı. Gökhan Özkara’nın bu projesi, Çorlu’da yankı buldu. Çorlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Gökhan Karataş da Gökhan Özkara’dan ilham alarak ocak mensupları ile birlikte üzerinde Doğu Türkistan’daki zulme dikkat çeken kağıt poşetler hazırladı ve dağıttı.

Gökhan Karataş, yaptığı çalışmada Gökhan Özkara’dan ilham aldığını belirterek, sosyal medya sayfasına şu notu düştü: “Bu anlamlı çalışmaya imza atan kıymetli ocak yöneticilerim ve teşkilat mensubu üstün feraset sahibi ülküdaşlarımı tebrik ederim. Bizlere ilham olan Kocaeli Ülkü Ocak’ları başkanım Gökhan Özkara reisime teşekkür ederim.”

28 Oca 2019 - 15:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler