Outlet Center’da 23 Nisan coşkusu

Outlet Center İzmit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen eğlenceli etkinliklerle, bu yıl da çocukların uğrak yeri oldu

Outlet Center’da 23 Nisan coşkusu
Outlet Center’da 23 Nisan coşkusu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Outlet Center İzmit’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

19 Nisan 2018 Perşembe günü; 23 Nisan dolayısıyla; Arnavutluk, Çekya, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Makedonya, Romanya ve Sırbistan gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yurt dışından ilimize gelen misafir birçok gösteri grubu, Outlet Center Amfi Tiyatro alanında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları özel gösterileri sundu.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü de; Outlet Center İzmit, her yıl çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği etkinliklerle, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de tüm miniklere ev sahipliği yaptı. Çocuklar; gün boyunca düzenlenen, Tahtabacak ve Jonglor şovları gibi eğlenceli aktivitelerle 23 Nisan’da keyifli saatler geçirdiler. Palyaçolar, çocukların yüzlerini boyadı; onlara balon ve Türk Bayrakları dağıttı. Gezici bando ve müzik grubu en güzel şarkıları çocuklar için çaldı.

Outlet Center İzmit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İlkokul 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerini kapsayan; “Aile ve Mutluluk” konulu ödüllü resim yarışması düzenledi. Jüri Başkanlığını Ressam/Karikatürist Muhammet ŞENGÖZ’ün üstlendiği, jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrencilere aşağıda belirtilen ödüller verildi.

ÖDÜLLER;

Resim Yarışması Birincisine : 750 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki

Resim Yarışması İkincisine : 500 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki

Resim Yarışması Üçüncüsüne : 300 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki

Mansiyon (4 adet) : 100 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki

Outlet Center İzmit’te 40. Geleneksel Ucuzluk Panayırı 29 Nisan akşamına kadar devam ediyor.

En iyi markalar inanılmaz panayır fiyatlarıyla

Outlet Center İzmit 40. Geleneksel Ucuzluk Panayırında…

Bütün bir yıl müşterilerine, fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit’teki mağazalar, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetinin de altında fiyatlarla sezonun son fırsatı olarak Ucuzluk Panayırı süresince satışa sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için : +90 262 335 31 70 - OUTLET CENTER İZMİT

Deniz ÖZSOY GİTGEL e-mail: [email protected]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OUTLET CENTER İZMİT: Bayraktar Holding bünyesinde, 1997 yılından bu yana hizmet veren Türkiye’nin ilk outlet’i Outlet Center İzmit, Türkiye’nin en iyi markalı ürünlerinin (iki yüze yakın ünlü marka) satışa sunulduğu 55 mağaza, 4 restoran, 2 kafeterya ve eğlence mekânları ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Toplam 144.000 m²'lik alan üzerine kurulmuş 28.777 m²'lik kiralanabilir alanı bulunan, merkezde 2.500 araç kapasiteli ücretsiz otopark alanı mevcuttur.

24 Nis 2018 - 11:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler