Otobüs şoförü öyle bir şey yaptı ki…

Son dönemlerde otobüs şoförleri ile ilgili tatsız olaylar yaşansa da Kocaeli’de güzel şeyler de oluyor

Geçtiğimiz haftalarda bir otobüsşoförünün yolculara karşı olan yaklaşımı oldukça tepki toplamış ve günlerce konuşulmuş, Büyükşehir Belediyesi tarafından da o şoför cezalandırılmıştı. Fakat tabiki her zaman kötü şeyler olmuyor. Bazı şoförler de yolculara karşı yaklaşımlarıyla gönülleri fethedebiliyor.

Sabah saatlerinde gazetemize ulaşan bir okurumuz kendisi de oldukça etkilendiği olayı bizlerle paylaşmak istemiş. Okurumuz olayı şu cümlelerle anlattı: Son dönemlerde otobüs şoförleriyle ilgili olumsuz haberler karşımıza çıksa da çok güzel şeyler de oluyor. Dün kendim de kullandığım 96 numaralı Yahya Kaptan-Plaj Yolu otobüsüne bindim. 41 J 0266 plakalı otobüste yolculuğumu yapmaya başladım.

O andan itibaren de şoförün hareketlerini dikkatle takip ettim. Çünkü alışılagelenin aksine otobüs şoförü, otobüse binen yolcuları ‘hoşgeldiniz’ diyerek karşılıyor ve ‘iyi günler’ diyerek yolcu ediyordu. Yolculuk esnasında yaşlı bir teyze otobüse binmek istedi. Adının Güven Aytaş olduğunu öğrendiğim şoför, koltuğundan araçtan indi ve yaşlı teyzeyi otobüse bindirerek yoluna devam etti.

Ardından yolda ezilen bir yavru köpeği fark etti ve inerek yol kenarına aldı. Saygılı üslubu da çok hoşumuza gitti. Böyle duyarlı şoförlerin sayısının daha da artmasını diliyorum.”

09 Kas 2017 - 16:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

CüheLâ - Paşam merak etme insanlar iyi olan şeylere hakaret etmeyecek kadar olgun ama bu olaylar şoförlerin büyük kısmında sabıka,mafya takıntılığı,eğitimsizlik,kabalık vs durumların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 16:55
05

Hamit tabiloglu - Guven bey sizden gurur duyuyorum tebrikler dilerim sizin gibi söför leri de bekleriz -hasan bekcioglu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 16:55
03

Hatice - 151 noldu hatta da yaşlılara saygılı duyarlı şöför gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 16:55
02

Murat - Şimdi ben çok konuşan buraya yorum yapan hakaret eden kişilerin yorumlarını bekliyorum gerçekten ne yazacaklar merak içerisindeyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 16:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler