Ömer Çeker il temsilcisi oldu

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı

Sağlık çalışanlarının ekonomik sosyal haklarının korunup kollanması ve geliştirilmesinde önemli katkıları olan, idarelerin uygulamış oldukları usulsüz uygulamalara karşı üye ayrımı yapmadan sürekli sağlık çalışanlarının yanında olan Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi Yönetim kurulunun 07.05.2018 tarih ve 173 sayılı kararı ile Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.

Kamu Çalışanlarının Ekonomik, Sosyal ve Özlük Hakları İçin Mücadele Edecek.

Her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getiren, haklarının alınması ve geliştirilmesi için mücadele eden Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi olarak ilimizde kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi ve idarelerin kamu çalışanlarına karşı uygulamış oldukları usulsüz uygulamalar için mücadele edecek.

22 May 2018 - 14:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler