Ölüm uykuda yakaladı!

Kocaeli’de ikamet eden Pınar Çetin ölüme uykusunda yakalandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ikamet eden 37 yaşındaki Pınar Çetin uykudayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eşi Cemil Çetin Pınar Çetin’i yatakta hareketsiz halde buldu. Olay yerine haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Pınar Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

8 yaşında bir çocuk annesi olan Pınar Çetin'in cenazesi Hayırsevenler Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Körfez İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

14 Mar 2019 - 13:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Nurgül gökbulut - Pınar yatağında ölü bulunmadı birgün önce özel bir hastaneye sol kolunda ağrı şikayeti ile gidiyor yapılan tetkikler normal deyip ortopedi pol yollanıyor ordanda bir şey yok deyip reçete yazılıp eve gönderiliyor gece uykusunda nefes alışında ki değişimi kızı fark edip işten gelen babaya haber veriyor sonuç malum burda ihmal yokta ne bar peki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 13:13
01

Ersoy Kandemir - Allah’tan rahmet,ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 13:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler