Oldu-bittiye getirilmeyecek!

Türkiye genelinde oda seçimlerinin ertelenmesini değerlendiren KOTO Başkan Adayı Erdoğan Yılmaz, artık üyelerinin proje dinleyeceğini, seçilerin oldu-bittiye getirilemeyeceğini söyledi

Oldu-bittiye  getirilmeyecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Yılmaz seçimlerin ertelenmesini olumlu karşıladığını söyledi. Oda seçimlerinin oldu-bittiye getirilmemesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

“Olumlu değerlendiriyorum. Devletin almış olduğu anlaşılan bu karar, seçimlerin oldu-bittiye getirilmesini engellemek içindi. Artık seçimler oldu-bittiye getirilmeyecek. Ticaret odasında yönetimlere girecek olan firmaların denetlenmesiyle ilgili bir çalışma yapacaklar. Biz çok acil bir yapılandırma içerisine girmiştik. Seçim tarihi çok öne alınmıştı. Şimdi çok daha verimli çalışma yapabileceğiz. Ekibimizi daha nitelikli oluşturabileceğiz. Ticaret odasının şuurunu ve vizyonunu, projelerimizi anlatabileceğiz artık. Düne kadar siyasi partiler vs. oy konusunda adaylara destek oluyordu. Şimdi bu tablo değişecek. 6 ay boyunca çalışma yapacak olan ekipler siyasi partilerden destek alan grupların önüne geçebilecek. Kimse artık ‘hadi gidin şuna oy verin’ diyemeyecek. Üye de dinlemek isteyecek. Dinleyecek vakti de bulacak.”

25 Eyl 2017 - 14:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler