Oda başkanları Ankara’ya gidiyor

TOBB’ye bağlı oda başkanları 29 Eylül Cuma günü Ankara’ya gidiyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlara seçimin ertelenmesiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor

Oda başkanları Ankara’ya gidiyor
Oda başkanları Ankara’ya gidiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı bütün odaların seçimlerini Bakanlar Kurulu kararı ile 6 ay erteledi. Ekim ayında başlaması ve kasım ayında sona ermesi beklenen seçim süreci bu erteleme ile nisan ayında gerçekleştirilecek. Kentimizde de Kocaeli, Gebze ve Körfez Ticaret odaları ile Kocaeli Sanayi Odası seçimleri nisan ayında yapılacak. Ertelemenin gerekçesi Türkiye genelindeki odalarda FETÖ yapılanmalarını önleyecek bir çalışma yapmak olarak duyuruldu. Resmi bir açıklama ise yapılmadı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Cuma günü oda başkanlarıAnkara’da toplama kararı aldı. TOBB’a bağlı oda başkanları 29 Eylül Cuma günü Ankara’ya gidecek. Hisarcıklıoğlu’nun başkanlara konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması, başkanların da kendi oda üyelerine Ankara dönüşü bilgilendirme yapması bekleniyor.

26 Eyl 2017 - 10:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler