O yolu da kamyonlar esir aldı..!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun paralelinde yer alan eski İstanbul yolunda her gün yüzlerce hafriyat kamyonu seyahat ediyor. Kurallara uymayan, yüksek hızla seyahat eden kamyonlar tehlike saçıyor

O yolu da  kamyonlar  esir aldı..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kent genelinde özellikle dağ yollarında seyahat etmek zor. Denetimden uzak olan dağ yolları genellikle kaçak hafriyat araçlarının kullanımında. Bir de kaçak olmayan araçlar var. Bu araçlar büyük inşaatların hafriyatlarını taşıyor. Öyle zamanlar oluyor ki onlarca kamyon peş peşe seyahat edebiliyor. Bu kamyonların yeni adresi eski İstanbul yolu oldu. Kuzey Marmara Otoyolu’na hafriyat taşıyan binlerce kamyon bu yolu kullanıyor. Kamyonların esir aldığı yolda sade vatandaş araç sürerken hem zorlanıyor hem de tedirgin oluyor. Hız kurallarına uymayan kamyonlarla ilgili yolun dört bir yanına uyarı tabelaları asılmış durumda. Yetkililerin denetlemedi kamyonlar bölgede adeta terör saçıyor. Daracık yollarda 80-90 kilometre hızla seyahat eden hafriyat yüklü kamyonlardan 3 ilçe bıkmış durumda. Gebze’de, Körfez’de ve Derince’de denetim şart.

25 Eyl 2017 - 09:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler