O ilçede okullar tatil!

Kocaeli’de kar yağışının etkisini göstermeye başlamasının ardından okulların tatil olup olmayacağı da merak konusuydu. Bir ilçede kar engeli nedeniyle okullar tatil edildi

Kocaeli’de kar yağışının etkisini göstermeye başlamasının ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği de merak konusuydu. Öğrenciler sosyal medyadan kar tatili istediklerini dile getirmişti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise, Vali Aksoy, “ Şu an için Kocaeli’de okulların tatil olduğuna dair bir kararımız yok. Sosyal medyada dolaşan haberlere itibar etmeyin. Okullar Tatil edilmesi durumunda gerekli duyuru ve açıklama Kocaeli Valiliği tarafından yapılacaktır” açıklamasında bulunmuştu.

Sabah saatlerinde kar yağışının etkisini daha fazla göstermesinin ardından ise Kandıra’da okullar tatil edildi. Yaklaşık bir saat önce ilçenin anons sisteminden okulların kar yağışı nedeniyle tatil edildiği duyurusu yapıldı.

07 Oca 2019 - 09:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler