O AVM’de şikayetler bitmiyor Bu kez çalışanlar isyanda..!

Kurulduğu günden bu yana sürekli şikayetlerle gündeme gelen 41 Burda AVM’de bu kez çalışanlar isyan etti

Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi olarak 2016 yılında kapılarını açan 41 Burda AVM yönetimde yer alan sıkıntılardan tutun, AVM içerisinde yer alan çukurlar ve kırılan parkeler nedeniyle defalarca gündeme geldi, birçok vatandaş da bu durumlardan dolayı küçük kazalar atlattı. Birçok dükkanın da boş kaldığı AVM’de bu kez çalışanlar isyan etti, nedeni ise saat 22.00’den 23.00’e çekilen kapanış saatleri.

1 Haziran’da başlatılan ve 19 Eylül’e kadar sürmesi planlanan uygulama nedeniyle zorluk yaşayan çalışanlar duruma isyan etti. Bayram nedeniyle başlatılan fakat süresi uzatılan uygulama nedeniyle bazı çalışanların ulaşım zorluğu da yaşadığı için istifa ettiği öğrenildi. Çalışanlar durumun maaşlara da yansıtılmadığını ifade ederken tepkilerin ardından uygulama ile ilgili değişiklik yapılıp yapılmayacağı da merak konusu.

22 Haz 2018 - 12:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - bu her avm de uygulanır ve her yaz dönemi uygulanır bir şeydi. yeni olan bir şey değil. haber hiç değil. çalışanlar fark almıyorsa ayrı konu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 12:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler