Minibüs çay bahçesine girdi..!

AKP’nin Gölcük İlçe yöneticisi Mustafa Gürdal’a ait olan Nihavend Kafe’ye sürücü otobüsle daldı

Minibüs çay bahçesine girdi..!
Minibüs çay bahçesine girdi..!
Haber albümü için resme tıklayın

Eşine çok fazla rastlanılmayacak kazalardan biri bugün Gölcük’te meydana geldi. 716 nolu otobüs bugün Nihavent Cafe’nin içine girdi. Aracın park halinde iken uçurumdan aşağıya giderek çay bahçesine çarparak durabildiği öğrenildi. Çay bahçesinde şans eseri kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar da uzun süre olayın şokunu atlatamadı. Freni boşalarak bu olaya sebep olan Minibüs, çekici tarafından kaldırıldı.

07 Eki 2017 - 15:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler