MHP sandığa gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, gündemi değerlendirdiği açıklamasında, teşkilat çalışmalarına da değindi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Ünlü teşkilat çalışmalarına da değinerek seçim tatbikatının 10 Aralık’ta yapılacağını ifade etti.

Ünlü’nün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Yarın muhtar ziyaretlerimizi Başiskele’de yapacağız. Ocak ayının ortalarında da bir Genel Merkez ziyaretimiz olacaktır. Önümüzdeki Cuma günü de Gebze ’de mahalle başkanlarımızı kendi sokağında ziyaret edeceğiz. Geçtiğimiz hafta sonu Gebze’de Ahmet Şafak konseri tamamlanmıştır. Bize destek veren herkese de teşekkür ediyorum. 3 Aralık tarihinde yapılması planlanan seçim tatbikatını 10 Aralık’ta yapacağız. Siyasi hayatımızın en önemli günlerinden biri olacak. İzmit ilçenin okullarında 12 ilçe başkanımız, il divanımız görevlidir”

05 Ara 2017 - 15:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler