Mezardaki emekliye de ikramiye

Hükümetin emeklilere vermeyi planladığı bayram öncesi ikramiyelerden, ölen emeklilerin maaşlarını alan yakınları da faydalanacak

Hükümete yakın medyanın emeklilere zam müjdesi diye lanse ettiği haberinde yer alan ayrıntı, keşke her zaman seçim olsa dedirtti. Bilindiği gibi hükümet seçimler yaklaşırken 12 milyon emekliye bayram öncesi biner lira ikramiye verileceğini açıklamıştı. Habere göre vefat eden emeklilerin maaşlarını alan yakınları da bayram öncesi emeklilere verilecek olan ikramiyelerden faydalanacak.

ENFLASYONDAN DOLAYI ARTAN MİKTAR MÜJDE DİYE VERİLİYOR

Yine aynı habere göre ilk 4 aylık enflasyon verilerine göre emekliye yapılacak zam miktarının 4.69 oranında olması bekleniyordu. Ancak uzmanların yaptığı tahminler doğrultusunda son 2 aylık enflasyon verilerine göre bu oran 5-5,5 oranlarına çıkacak. Haberde yükselen enflasyondan kaynaklı artan zam miktarı emeklilere müjde olarak veriliyor.

Kaynak: Sözcü

21 May 2018 - 12:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

İzahat - Ölen adamın maaşını sadece kız çocuğu ve üniversite eğitimi gören erkek çocuğu alabiliyor,% 70 kadar....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:12
02

Ayhan - BU KADARDA OLMAZ YANİ...ADAM ÇLMÜŞ GİTMİŞ.ÇOLUGU COCUGU İKRAMİYE ALSIN.AKSAMDA GİDER RAKI SOFRASINDA YER BİZİM PARALARI.SAGOLSUN DEVLETİMİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:12
01

İzahat - Ölen adamın maaşını sadece kız çocuğu ve üniversite eğitimi gören erkek çocuğu alabiliyor,% 70 kadar....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler