Mehmet Yaşar’dan Büyükşehir Belediyesine özel teşekkür

Değirmendere Otobüsçüler Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar, mağduriyetlerini giderdikleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için teşekkür mesajı yayımladı

Değirmendere Otobüsçüler Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar, Değirmendere Kooperatifi olarak 65 yaş üstünü iki yıldır ücretsiz taşıdıklarını ve devletten herhangi bir destek almadıklarını ancak bu mağduriyetlerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin giderdiğini belirtti ve teşekkür mesajı yayınladı.

BÜYÜKŞEHİR’E ÖZEL TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mağduriyetlerini gidermesiyle ilgili olarak teşekkür mesajı yayınlayan Yaşar şunları söyledi: “Ulaşım sektöründe yer alan esnaflar olarak uzun zamandır ekonomik zorluklarla boğuşuyoruz. Bu zorluklardan birisi de 65 yaş üstünü ücretsiz taşıyıp devletten her hangi bir katkı alamamış olmamızdı. 40.000 nüfuslu Değirmendere’de ayda 30.000 ile 33.000 arasında 65 yaş üstü yolcuyu iki yıla süre ücretsiz taşıdık ve herhangi katkı almadık. Bu süre zarfında gerçekten çok mağdur olduk. Kocaeli Büyükşehir’in devreye girmesiyle bu mağduriyetimiz giderilmiş oldu. Yasal engellerin kalkmasıyla birlikte mağduriyetimize el atan ve bu sorunumuzu gideren başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Gökmen Mengüç’e, Toplu Taşıma Daire Başkanı Sayın Salih Kumbar’a, Kara Ulaşım Daire Müdürü Sayın Övünç Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca çok önemli katkılarından dolayı Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanımız Sayın Mustafa Kurt’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

15 Şub 2019 - 16:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mert Canbakan - Seçim öncesi manidar ve akıllıca hareketler bunlar. Ama AntiAkp görüşüne girdik biz artık, yemezler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 16:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler