Meclis üyesi Koştur, yeni Paşa cami inşaatını inceledi!

CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur, Mehmet Ali Paşa’da yapılmakta olan yeni caminin projesinde otopark görünmemesi üzerine dernek başkanından bilgi aldı. Koştur, Büyükşehir’in inşaat olmayan alan ile mevcut caminin kamulaştırılması sonrası ortaya çıkacak alanın altına otopark yapılacağı bilgisini edindi

Meclis üyesi Koştur, yeni Paşa cami inşaatını inceledi!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur, cuma namazı çıkışı, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yapımına başlanan yenicami projesi hakkında bilgi almak ve “Hayırlı olsun” demek için dernek başkanı ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Cemil Kanpara’yı ziyaret etti. Koştur, vatandaşların yeni cami ile ilgili merak edilen sorular konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Koştur, yeni yapılan projede otoparkın görünmediğini ancak inşaat yapılmayan kısım ve şu an mevcut caminin kamulaştırılmasının ardından ortaya çıkacak meydanın alt kısmının Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark olarak projelendirileceği bilgisini edinerek bunu kamuoyu ile paylaştı. Koştur, “İnşallah şehrimize ve mahallemize yakışır bir proje ortaya çıkar diye temenni ediyorum” dedi.

24 Kas 2017 - 15:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Halil yilmaz - Otopark önemli santralede bir tane gerek araçlar sağda solda park ediliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 15:07
01

ömer demir - meclis üyesi arkadaşların bilgilendirme yapması çok güzel.
inşAllah güzel bir meydan ve cami çıkar ortaya.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 15:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler