Mahkumlar yer yataklarında yatıyor

Sosyal Medya üzerinden organize olan mahkum yakınları ceza indirimi için Sabri Yalım Parkı’nda bir araya geldi

Mahkumlar yer yataklarında yatıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması yapan mahkum yakınları sosyal medya sorumlusu Muhterem Çıtanak, cezaevinde yatan terör ve pedofili suçları hariç kapsamlı bir ceza indirimi yapılmasını ve şartlı tahliye talep ettiklerini ifade etti. Çıtanak yaptığı açıklamada “Yakınlarımız FETÖ’cü hakimler ve polisler tarafından mağdur edilip cezaevine gönderilmiştir. Bizler de terör ve pedofili suçları hariç kapsamlı bir ceza indirimi şartlı tahliye talebinde bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Muhterem Çıtanak “ Cumhurbaşkanımızın toplumsal barış söylemelerine binayen, bizler mahkum yakınları aileleri olarak yargıdaki iş yükünün hafiflemesi , şu an cezaevlerinin doluluğu mahkumların yer yatağından dönüşümlü olarak yatmasına karşın devlet büyüklerimizden terör ve pedofili suçları hariç kapsamlı bir ceza indirimi ve şartlı tahliye talebinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Çıtanak konuşmasının devamında “Birçok mahkum ailesinin çocukları var. Aile birliğinin bozulmaması çocuklarımızın Türk toplumunda babanın üzerindeki lekelerden çamurlardan dolayı yıpranıp itilip kakılmaması için mahkumlar adına atılacak en güzel adımın caza indirimi olduğunu düşünmekteyiz. Hata yapıp şuan cezaevinde pişman olan ve masum olan mahkumlar adına devletimizden son bir şans talep ediyoruz” dedi.

24 Eyl 2017 - 15:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Elazig - Arkadaslar herkes bildigini soyluyor benim esim mahkum bizim cektigimiz sikintilarinadi hesabi yok kaynanamla yasadigim icin devletten maddi destek alamiyorum esim sucu telfon konusmasi yaptigi yanlis arkadas secimi bizleri bu hale getirdi o yuzden ceza indirimini bekliyoruz bunu sadece mahkum aileleri anlar ondan dolayi kimsenin hayatini bilmeden yargilamayin madde 188 de af istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
06

Hayat - İzmitli sizin yakınınız hangi suçtan cezaevinde yatio acaba da böyle suç ayrımı yapıpta konuşuyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
05

Hayay - İzmitli sizin yakınınız hangi suçtan cezaevinde yatio acaba da böyle suç ayrımı yapıpta konuşuyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
04

Hayat - Ewet gerçekten açık cezaevindekiler kapalıyla tehdit ediliyor yatacak yerde kalmamış af istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
03

İzmitli - Genel af olmasın ., tecavüzcü ye af mı verilir yahu hayır uyuşturucu ve tecavüz ., terör kapsam dışı olmalı ülkeyi kirletene af olmamalı adli diğer suçlara verilsin af

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
02

Kemal Mustafa - Yanlız pedofili ve tecavüz yetmez Cinayet Gasp Kaseten alet kullanarak Adam yaralama gasp ölüme sebebiyet veren trafik kazasında ölümlü olması halinde yarıdan fazla suçlu bulunan mahkumların cezalarını çekmeleri gerekir yoksa Kamu vicdanı huzursuz olur diğer adi suçlar Hırsızlık Dolandırıcılık ve benzeri karşısındakine fiziksel zarar vermemiş suçlular affedilebilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25
01

vatandaş - yargıtay başkanı dahi hakimlerin savcıların üçte birinin terör örgütü odağındaydı dediği bir ülkede genel af ilanı için bu açıklama yeterli olmazmı? ÇÖZÜM: GENEL AF TIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 15:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler