Mağazacılar gününü kutladılar

Outlet Center İzmit bünyesindeki mağazaların yöneticileri 12 Aralık Mağazacılar Günü vesilesiyle bir araya geldi

Türkiye’de, Perakende / Mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 5. kez kutlanıyor. Tüm mağaza yöneticilerinin pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı. Bu kapsamda, Outlet Center İzmit Yönetimi; merkezde bulunan tüm mağazaların yöneticilerini Köfteci Yusuf’ta sabah kahvaltısında ağırladı. Programa Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Osman İllez, Outlet Center İzmit Merkez Müdürü Naci Bektaş ve çok sayıda mağaza çalışanı katılım gösterdi.

“MAĞAZACILAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Osman İllez, kahvaltı öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında, “2017 yılı bizim için güzel geçti. Outlet Center geçen yıl 20. Yılını kutladı. Outlet Center her yıl cirosunu arttıran bir çizgide ilerledi. 2018 yılına da umutla bakıyoruz. 2018’de sizlerin sayesinde güzel geçecektir. Mağazacılar Günü’nün kutlu olsun” diye konuştu.

12 Ara 2017 - 12:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler