Lokmades yarın açılıyor!

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan lokma tatlısını bilinenin dışında çikolata ile servis eden Lokmades, yarın Seymbol AVM’de hizmet vermeye başlayacak.

Lokmades yarın açılıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelili genç girişimci Reha Altıntaş ile İstanbullu girişimci Emre Balaban, Kocaeliler’e bağımlılık yapacak bir lezzet sunacak. Yarın Symbol AVM’nin üst katında hizmet vermeye başlayacak olan işletme, Türk kültürünün en sevilen tatlısı olan lokma tatlısı ile vatandaşı buluşturacak. Lokma tatlısını bilinenin dışında çikolata ile servis eden işletmenin açılışı yarın yapılacak.

İki ortak girişimci, tüm kenti bu lezzeti denemeyi davet ediyor.

14 Ara 2018 - 11:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

İzmitli - Reha mı almayın kardeşim bu değişik insanlardan. Dolandırıcı düzenbazlardan. Hak yiyenlerden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 11:16
02

Hüsmen Tatlıcı - Bence sen ismi değiştir arkadaş Yorumuma verdiğin 2 Beğenmedim puanı pek cılız kalmış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 11:16
01

Hüsmen Tatlıcı - Çok güzel bir haber Lokmades Yunan lokması'mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 11:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler