KOTO SİYASETE ALET EDİLMESİN

KOTO SİYASETE ALET EDİLMESİN

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, facebook sayfasında KOTO ile ilgili değerlendirme yaptı. Türkkan, KOTO’nun siyasete alet edilmemesi gereken bir kurum olduğunu ifade ederek, “Umarım bu durum KOTO’yuyönetenler tarafından dikkate alınır” dedi. Türkkan’ın açıklamaları şöyle: “KOTO'da yaşananları takip ediyorum. Tüm bu yaşananların KOTO'nun kurumsal kimliğine zarar verdiğini, bu yaşananların merkezindeki herkesin de bunu gördüğünü düşünmek istiyorum. Bu tip kurumlar siyasete kurban edilmemeli. Yönetenlerin de kendi siyasi ikballeri uğruna bu güzide kurumu bu kadar yıpratmalarına gönlüm razı değil. Tüm bu yaşanan olumsuzlukların bir an önce son bulmasını, yönetici arkadaşlarımızın da, toplumun bu dönemde en çok ihtiyacı olan herkesi kucaklayan bir tavır sergilemelerini, entrikadan, komplodan, kişileri dışlayan tavırlardan uzak durmalarını tavsiye ederim. KOTO'nun Nihat Güner Ağabeyimizin dönemindeki saygın kimliğine bir an önce kavuşması dileğiyle.”

17 Ağu 2014 - 13:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler