KOTO Ankara turunda

Yeni seçilen KOTO yöneticileri Ankara’ya gitti, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti

KOTO Ankara turunda
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası gerçekleştirdiği seçimin ardından Ankara turuna çıktı. İlk ziyaret Başbakan Yardımcısı ve AKP Kocaeli milletvekili Fikri Işık’a oldu. Gerçekleştirilen ziyarete KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Akın Doğan ve meclis üyeleri katıldı. Gergin geçen meclis başkanlığı seçimi sonrası Necmi Bulut ve Akın Doğan birlikte ayrıca TOBB’u ve Çankaya’yı da ziyaret ettiler.

23 Nis 2018 - 18:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Küpçü - izmit için ne yaptınız ? yalancı fikri den ne vaad aldınız ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 18:55
01

İzmitli - İzmitin izmitli olmayan gezi ekibi buradan tüm izmitlilere yazık diyorum yine teslim ettiniz tic odasını ordan burdan gelip yerleşenlere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 18:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler