Konak Tıp çok mağdur etmiş..!

Milli Takım antrenörü Ali Emre Güray dün akşam ayağından sakatlandı ve Konak Tıp Merkezi’ne gitti. Hastanede pek çok problemle karşılaşan Güray yaşadıklarını sosyal medyadan duyurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’da uzun süre görev yapan daha sonra Milli Takım antrenörü olan atıcı Ali Emre Güray dün akşam kentimizde sakatlandı. Dizi dönen ayağından yaralanan Güray, kendisine en yakın hastane olan Konak Tıp Merkezi’ne gitti. Burada pek çok sorunla karşılaşan Güray sosyal medya hesaplarından yaşadıklarını anlattı.

İşte Güray’ın anlatımıyla o mağduriyet:

“Konaktıp rezil bir hastane. Olayı tam anlayamayan arkadaşlarım için açıklama yapayım. Dizim döndü ve büyük ihtimalle bağlarım koptu. Bu hastaneye randevu alıp gittim. Tekerlekli sandalye bulamadığım için değneklerle yürüyerek hastaneye girdim. Değneklerim zeminin kaygan olmasından dolayı kaydı ve sakat bacağımın üzerine düştüm. Danışmadaki bayandan sandalye istediğimde 5 metre uzaktaki koltuğu gösterip oturmamı istedi. Oraya kadar insanların yardımıyla gittim. Kayıt yapan arkadaş onun yanına gelip el izimi okutmam gerektiğini söyledi. Ben de ‘burada yürünemiyor’ dediğimde bir daha benimle ilgilenmedi. 30 dakika sandalye bekledikten sonra 112’yi arayarak beni mahsur kaldığım hastaneden kurtarmalarını istedim. Beni arayan herkese çok teşekkürler.”

24 Eki 2017 - 11:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mahmut uyumaz - Öncelikle çok geçmiş olsun hocam...özel hastaneler in kalitesi çok mu çok düşük neden dersen kalifiye eleman yok hani bir söz vardır nekaaa para o kaa köfte misali...hocam tekrardan çok çok geçmiş olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 11:23


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler