Kocaelispor’un bayraklarını söktüler..!

Karamürsel'de aktif olarak faaliyet gösteren "Karamürsel Kocaelispor Derneği" tarafından ilçenin dört bir yanına asılan Kocaelispor bayrakları belediye tarafından söküldü

Kocaelispor’un  bayraklarını  söktüler..!
Kocaelispor’un  bayraklarını  söktüler..!
Haber albümü için resme tıklayın

Karamürsel’de dün yaşananlar şaşkınlık yarattı. Karamürsel’de Kocaelispor’un ilçedeki büyük destekçisi olan “Karamürsel Kocaeli Sporlular Derneği” ve ilçede faaliyet gösteren esnafların katkıları ile ilçenin dört bir yanına asılan bayraklar belediye tarafından söküldü. Olayın yaşanması sonrası birçok kişinin bu olayın nedeni olarak “Karamürsel Kocaeli Sporlular Derneği” resmi sosyal medya hesabından yapılan şu açıklamanın neden olduğu iddia edildi; “Bu hafta oynanacak olan KOCAELİSPOR-Karacabey Birlik spor maçına taraftarlarımızın Karamürsel’den ulaşımı için otobüs tahsis eden CHP Karamürsel belediye Başkan Adayı Sn.Ahmet ÇALIK’a teşekkür ederiz.”

Bu paylaşımdan sadece 9 saat sonrasında ilçedeki bütün bayrakların sökülmesi, ilçede büyük bir kesim tarafından tepki gördü.

24 Kas 2018 - 11:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kocaelispor lu - Siz ne kadar insafsız vicdansız insanları galeyana getiren insanlarsınız eyy chpliler oy kapma sevdanıza kocaelisporumuzu karıştırmayın çekin elinizi kocaelispor umuzdan rahat bırakın bizide yol alalım HODRİ meydan bayrak toplanma açıklamasını yaptı bilgimiz dahilinde diye siz niye ortalığı karıştırıyorsunuz terbiyesizler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 11:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler