Kocaelispor'un yaşayan efsanesiydi... Nasut Kayalı vefat etti!

Kocaelispor’un kurulmasında en büyük paya sahip isimlerden biri olan 91 yaşındaki Nasut Kayalı hayata gözlerini yumdu

Kocaelispor’un kurulmasında en büyük paya sahip isimlerden biri olan Nasut Kayalı, vefat etti. Kent spor tarihinin çınarı, efsanesi TÜFAD Kocaeli Şubesi Kurucu Başkanı Nasut Kayalı, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gülşen Kayalı'nın eşi, Yalçın ve Engin Kayalı'nın babası olan Nasut Kayalı’nın cenazesi yarın (21 Şubat Çarşamba) günü Fevziye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Kocaeli Barış Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz… Kocaelispor’un başı sağ olsun…

20 Şub 2018 - 13:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kaya KUPŞİ - Biz eski sporcuların baba olarak bildiği ve tanıdığı bir çınarı kaybettik. Allahtan kendisine rahmet, yakınlarınada baş sağlığı dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:38
01

Dr Ersoy Kandemir - Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler