Kocaelililer dikkat! Yağmur gitti ama geri gelecek!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre kentimizi bugün itibari ile terk eden yağmur, kısa süre içinde geri dönecek ve 2 gün boyunca sürecek

Kocaelililer dikkat! Yağmur gitti ama geri gelecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de yavaş yavaş sonbahar etkisini göstermeye başladı. Yazdan kalma aşırı sıcaklar yerini daha serin bir havaya bıraktı. 3 gündür aralıklarla süren yağmurun da etkisiyle sıcaklıklar 20-23 derece aralığına kadar geriledi, bugün güneşli havanın etkisiyle ise 26 dereceye kadar yükseldi, yarın 29 derece olacak. Ancak yağmur geri geliyor ve sıcaklık 24 dereceye gerileyecek.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre birkaç gündür yağmurlu olan hava bugün yerini parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bıraktı. Güneşin de etkisiyle sıcaklık 26 dereceye kadar ulaştı. En düşük sıcaklık ise 14 derece.

25 Eylül Pazartesi yani yarın da Kocaeli parçalı bulutlu ve güneşli havanın etkisi altında olacak. Sıcaklık en düşük 15, en yüksek 29 derece seviyesinde seyredecek.

26 Eylül Salı günü, güneşli hava yerini sağanak yağmura bırakacak. O gün en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık ise 29 derece civarında hissedilecek.

27 Eylül Çarşamba günü de yağmur aynı kuvvette sürecek. Sıcaklık 5 derece birden düşecek en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 24 derece olacak.

28 Eylül Perşembe günü ise kentte bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık en düşük 16, en yüksek 24 derece.

24 Eyl 2017 - 12:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler