Kocaelililer dikkat! Meteoroloji’den çok kuvvetli yağmur uyarısı!

Kocaelililer dikkat! Meteoroloji uyardı! Sel ve su baskınının yaşandığı kentimize, bugün çok kuvvetli bir yağış dalgası daha geliyor. Belirtilen saat aralıklarına dikkat çekildi

Kocaelililer dikkat! Meteoroloji’den çok kuvvetli yağmur uyarısı!
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliMeteoroloji Müdürlüğü uyardı; çok kuvvetli yağmur bekleniyor… Dün gece bir anda bastıran kuvvetli sağanak yağmur, İzmit başta olmak üzere kentin pek çok noktasını sular altında bıraktı. Ev ve iş yerlerini su basarken, araçlar da selden nasibini aldı. Kuvvetli yağışın kenti kısa sürede getirdiği bu durum, alt yapıyı tekrar sorgulatırken Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden bir kuvvetli yağış uyarısı daha geldi. Bugün gün içinde belli saatlerde yağmur, hızını bir hayli artıracak, sonrasında hafifleyecek ancak yağmur gün boyu sürecek.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün saat 09.00-12.00 saatleri arasında kendini zaman zaman gösteren sağanak yağmur, saat 12.00’den itibaren kuvvetini bir hayli artıracak ve kuvvetli sağanak yağış saat 18.00’e kadar sürecek. Meteoroloji bu saat aralıklarına dikkat çekerek vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Peki, yağmur yağışı kaç gün sürecek? İşte 5 günlük hava tahmin raporu…

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün kuvvetli yağışın beklendiği kentimizde sıcaklık en düşük 18, en yüksek 23 derece.

28 Mayıs Pazartesi günü yani yarın yağmur, yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık en düşük 16, en yüksek 23 derece olacak.

29 Mayıs Salı günü ise yağmur tekrar geri geliyor. Gök gürültülü sağanak yağış ile birlikte sıcaklık 2 derece daha düşecek, en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 21 derece seviyesinde seyredecek.

30 Mayıs Çarşamba günü yağmur kenti terk edecek, yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık ise en düşük 18, en yüksek 24 derece olarak hissedilecek.

Mayıs ayının son günü olan 31 Mayıs Perşembe günü de bulutlu bir hava hakim Kocaeli’de. Sıcaklıkta ise hissedilir bir değişiklik yok. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 23 derece.

Haziran ayının başında ise yağmur beklentisi yok.

27 May 2018 - 11:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - İş yönetimine duyurulur KRİZ MASASI kurulup bir tane vali Yardımcısı Afad Müdürü veya yardımcısı bşrbtane Büyükşehir Başkan yardımcısı ivedi 24 saat nöbet tutmaya başlasın,ula bu sefer daha önceki yıllarda sel baskınlarının halkın canını tehdit ettiği noktalara dikkat edilmeli ve bazı saha ekipleri sel basmalarına karşı saha da uygun konum ve donanım ile bekletilmeli en az her bölgeye 2 bilinen nüfusu yoğun yerlere 6 ekip,hatta aklımdaki bazı bölgeleri sayayım Eşme,Uzuntarla,Kartepe,Akmeşe,Köseköy.Kriz masasında Sedaş yetkilileri ve ordu yetkilileri de unutulmasın.Allah kolaylık versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 11:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler