Kocaelililer dikkat! Güneşli günlere elveda, yağmur uzun sürecek!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü açıkladı, güneşli günler gidiyor, yağmur geliyor… Yağmur bu kez günlerce sürecek ve hava yağmurla birlikte hızla düşüşe geçecek

Kocaelililer dikkat! Güneşli günlere elveda, yağmur uzun sürecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Sonbaharın ilk ayı bitmek üzere ancak yazdan kalma günler sürüyor. Havalar geceleri serinlese de sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Peki, yazdan kalma günler ne kadar daha sürecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü açıkladı, güneş gidiyor, günlerce sürecek sağanak yağmur geliyor. Yağmur ile birlikte hava sıcaklığı da hızla düşüşe geçiyor. Bugün kentimizde parçalı bulutlu bir hava hakimdi, güneş yarın yerini bulutlu havaya bırakacak. Sıcaklık, 29 dereceden 26 dereceye düşecek. Sonrasında ise yağmur başlayacak.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre 26 Eylül Salı günü yani yarın Kocaeli’de bulutlu bir hava hakim olacak, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 26 derece olacak.

27 Eylül Çarşamba günü ise sağanak yağmur başlayacak, en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık ise 24 dereceye düşecek.

28 Eylül Perşembe günü de sağanak yağmur sürecek, sıcaklıktaki düşüş devam edecek. En düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 22 derece seviyesinde seyredecek.

29 Eylül Cuma günü yine sağanak yağmur var, sıcaklık en düşük 13, en yüksek 22 derece olarak hissedilecek.

Ve 5 günlük hava tahmin raporunun son günü olan 30 Eylül Cumartesi günü de sağanak yağmur sürecek, sıcaklık 4 derece daha düşecek. En düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık 18 dereceye olacak.

25 Eyl 2017 - 15:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler