Kocaeli’de Trabzon’u yaşatacaklar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği ortaklığında yapılan Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği Uluslararası Fuar Merkezi’nde başladı

Kocaeli’de Trabzon’u yaşatacaklar
Kocaeli’de Trabzon’u yaşatacaklar
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği ortaklığında yapılan Trabzon Tanıtım Günleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla başladı.

PROTOKOL AKIN ETTİ

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu’nun yanı sıra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Orman eski Bakanı Osman Pepe, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Sezer Komsuoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, ilçe kaymakamları, Trabzon ilçe Belediye Başkanları ve Kaymakamlar katıldı.

İNŞALLAH TRABZON’U YAŞARIZ

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ben bu kadar hemşerimin olduğu yerde çok heyecanlıyım. İnşallah Trabzon’u yaşarız. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Durmuşoğlu’nun ardından Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Sezer Komsuoğlu ise, “Buraya geldiğimde plakamı değiştirmemeye karar vermiştim. İstanbul’a arabamı park ettiğimde bir adam plakamı görünce plakan olayım ablam demişti. Trabzon çok özel bir kent. Trabzon şehzadeler şehri. Trabzon’un anlat anlat bitmeyecek özellikleri var. Böyle güçlü bir kentin insanları nerede olursa yayıldıkça yayılıyorlar. Kocaeli’de de yayıldılar. Trabzonlu olmaktan dolayı onurluyum. Hemşerilerimin arasında olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

ŞEHİRLERİN RUHU VARDIR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Trabzon şehrinin yaşam standartlarını, oradaki mutluluğunu arttırmak noktasında büyük sorumluluğumuz var. Bu etkinliklerin 3’ncüsünü Kocaeli gibi ülkemizin en önemli şehrinde gerçekleşiyor olması benim için apayrı bir gururdur. Bu önemli bir destek. İlerlemenin en önemli şartı birlik içinde hareket etmektir. Hemşehri derneklerimin gayreti bize önemli motivasyon sağlamaktadır. Geçmişte hemşeri derneklerine bakış ile şimdiki bakış arasında büyük fark var. Şehirlerin ruhu vardır, tarihleri ile canlanır. Burada büyük bir birliktelik yaşıyoruz” dedi.

22 Şub 2018 - 16:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

izmitli - kocaeli trabzon seferleri iptal olsun, bıktık trabzonlulardan, ipini koparan geliyor,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 16:07
02

arsinli - hafta 3 gün anadolujetin yaptığı kocaeli tarbzon seferleri çok yetersiz. sefer sayılarının artırılmasını istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 16:07
01

izmitli - kocaeli trabzon seferleri iptal olsun, bıktık trabzonlulardan, ipini koparan geliyor,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 16:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler