Kocaeli’de sıcaklık düşecek! Kimi illerde kar bekleniyor!

İlkbaharın ikinci ayı olan nisanın ortasındayız ancak Türkiye’nin kimi kesimlerinde kar yağışı beklentisi var, Kocaeli’de ise sıcaklık mevsim normallerinin altına inecek

Kocaeli’de sıcaklık düşecek! Kimi illerde kar bekleniyor!
Kocaeli’de sıcaklık düşecek! Kimi illerde kar bekleniyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye, ilkbahar mevsiminin ikinci ayını yarıladı ancak ilerleyen günlerde kimi illerde kar ve karla karışık yağmur beklentisi var. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da kar yağışı beklenen illerin yanı sıra, İç Anadolu’da da karla karışık yağmur yağışı tahmin ediliyor. Kocaeli’de de sıcaklığın mevsim normallerinin altına ineceği öngörülüyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre, uzun bir süredir devam eden nisan yağmurları, bir süre mevzi sağanak yağış olarak görülecek sonrasında ise orta kuvvette yağmur olarak devam edecek. Gün içinde bazen güneşin yüzünü gösterdiği, bazen yağmur yağışının görüldüğü Kocaeli, 1 hafta daha yağışlı.

Hava tahmin raporuna göre 15 Nisan Pazartesi günü yani yarın mevzi sağanak yağışın beklendiği Kocaeli’de sıcaklık, en düşük 10, en yüksek 15 derece olacak.

16 Nisan Salı günü de mevzi sağanak yağış sürecek ve sıcaklık düşecek. En düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 12 derece seviyesinde seyredecek.

17 Nisan Çarşamba günü hava yağmurlu, sıcaklık en düşük 7, en yüksek 12 derece.

18 Nisan Perşembe günü de yağış sürecek, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 13 derece olarak hissedilecek.

19 Nisan Cuma günü de yağışın devam etmesi beklenirken sıcaklık en düşük 7, en yüksek 11 dereceye gerileyecek.

Orta vadeli tahmine göre ise 20 Nisan Cumartesi ve 21 Nisan Pazar günü de havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

GÖRSELİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

 

14 Nis 2019 - 15:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler