Kocaeli’de sıcaklık, 8 derece birden düşecek!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü bugün için kuvvetli yağış ve sel uyarısı yaptı, ilerleyen günler için ise hava sıcaklığının 8 derece birden düşeceğini duyurdu. Yurdun iç bölgelerinde ise karla karışık yağmur beklentisi var

Kocaeli’de sıcaklık, 8 derece birden düşecek!
Kocaeli’de sıcaklık, 8 derece birden düşecek!
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliMeteoroloji Müdürlüğü, 20 dereceye kadar düşen sıcaklığın, ilerleyen günlerde 8 derece birden azalarak 12 dereceye kadar gerileyeceğini duyurdu. Meteoroloji ayrıca bugün için belli saatlerde kuvvetli sağanak yağmur görüleceğini açıkladı, sel ve su baskını konusunda uyardı. Haftayı yağmur ile kapatacak olan Kocaeli’de yeni hafta ise bulutlu bir hava ile başlayacak.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün kuvvetli sağanak yağış var. 24.00’da başlayan yağmur, saat 09.00’dan 12.00’ye kadar kuvvetini artırarak sürecek. Saat 12.00’de kuvvetini azaltarak devam edecek olan sağanak yağış, saat 18.00 itibari ile kenti terk edecek. Sıcaklık ise en düşük 15, en yüksek 18 derece olacak.

22 Ekim Pazartesi günü yani yarın ise havanın bulutlu olması bekleniyor. En düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık 20 derece seviyesinde seyredecek.

23 Ekim Salı günü parçalı bulutlu ve güneşli bir hava var. En düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 20 derece.

24 Ekim Çarşamba günü güneş yerini sağanak yağmura bırakacak, en düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık 20 derece olacak.

25 Ekim Perşembe günü yağmur sağanak olmayacak şekilde geri dönecek. Sıcaklık, perşembe günü 8 derece birden düşerek en düşük 10, en yüksek 12 derece olarak hissedilecek. O gün yurdun iç bölgelerinde karla karışık yağmur beklentisi var.

26 Ekim Cuma günü hava yağmurlu, 27 Ekim Cumartesi günü ise bulutlu olacak. Sıcaklığın daha da düşmesi beklenen bu iki günde karla karışık yağmur İç Anadolu bölgelerinde görülmeye devam edecek.

GÖRSELİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

21 Eki 2018 - 08:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler