Kocaeli’de polisin yemeğinden sinek ve böcek çıktı

Kartepe ilçesindeki hipodroma görevli olarak giden polislere verilen kumanyanın içinden sinek çıktı. Halkın can ve mal güvenliğinin teminatı olan polislere reva gördükleri kumanyayı dağıtan firmanın cezalandırılıp cezalandırılmayacağı ise merak konusu

Kocaeli’de polisin yemeğinden sinek ve böcek çıktı
Kocaeli’de polisin yemeğinden sinek ve böcek çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde Kartepe’de at yarışlarının yapıldığı hipodromda seyirciler arasında bir kavga ihbarı alan polis, olay yerine çevik kuvvet ekibini görevlendirdi. Hipodromda asayişi sağlamak için gün boyu orada duran polislere ise öğle yemeği olarak kumanya dağıtıldı. Ancak polisler kumanyayı açtığında şaşkınlık yaşadı. Hazırlanan kumanyanın içinden sinek ve böcek çıktı. Bu olay karşısında öfkelenen polisler, sinek ve böcek çıkan kumanyanın fotoğrafını çekip, sosyal medyada paylaştı. Yemek veren firmanın Kartepe Köseköy’de olduğunu belirten polisler, kimseyi bu mekanda yemek yememeleri konusunda uyardı. Polislere sinekli kumanyayı veren firmaya ise işlem başlatılıp başlatılmadığı bilinmiyor.

26 Eyl 2017 - 13:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Melih Meeler - Ben yemek veren firma'nın ismi hakkında bir tahminde bulunayım, Ak yemek; Ak gurme; Ak aşçılık; Helal yemek, Osmanlı kebap, Nimet gıda, İhlas Catering? hangisi olabilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 13:44
01

KARAALI - Derhal ağır ceza verip iş yerinin 2yıl süreyle kapatılması

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 13:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler