Kocaeli’de bebeklere en çok o isim verildi

Türkiye’de En popüler bebek ismi kızlarda Zeynep, erkeklerde Yusuf oldu. Kocaeli’de bebekler bakın en çok hangi ismi aldı?

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, 2018 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Yusuf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü.

Türkiye’de Kız bebeklerde, Zeynep’ten sonra en çok tercih edilen isimler Elif, Defne, Ebrar ve Eylül olurken, erkek bebeklerde, Yusuf’tan sonra en popüler isimler Eymen, Ömer Asaf, Miraç ve Ömer oldu.

Kocaeli’de en popüler bebek ismi kızlarda Zeynep, erkeklerde Ömer Asaf oldu.

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre, Kocaeli ilinde 2018 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde; önceki yıllarda olduğu gibi kızlarda “Zeynep”, erkeklerde de “Ömer Asaf” isminin ilk sırada yer aldığı görüldü.

Kocaeli ilinde Kız bebeklerde, Zeynep’ten sonra en çok tercih edilen isimler Elif, Defne, Zümra ve Asel, Duru, Zehra, Eylül, Ebrar, Asya olurken, erkek bebeklerde, Ömer Asaf’tan sonra en popüler isimler Ali Asaf, Ömer, Eymen, Yusuf, Miraç, Hamza, Ertuğrul, Çınar, Emir oldu

15 Şub 2019 - 18:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - Ay ay ay ölürüm bu ne datlılık,maşAllah hepsi can,canım kurban şu civcivlerde olmasa dünya çekilmez!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 18:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler