Kocaeli'ye çamur yağdı... Oto yıkamacılar bayram edecek!

Meteoroloji Marmara Bölgesi'nde yer yer toz taşınımı beklendiğini açıkladı. Bu açıklama sonrasında dün akşam Kocaeli’de uzun süre çamur yağdı. Sabah işe gitmek için aracına yönelen vatandaşların ilk işi oto yıkamacılara gitmek oldu.

Kocaeli'ye çamur yağdı... Oto yıkamacılar bayram edecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 13.00'e kadar Marmara Bölgesi'nin batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiği belirtilmişti

Açıklamada, meydana gelebilecek hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, yer yer hafif çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Dün yapılan açıklama sonrasında akşam saatlerinde çamur yağmuru başladı. Kocaeli genelinde etkili olan çamur yağmuru araçların tamamında kirlilik yarattı.

Bu yağmur en çok oto yıkamacıların işine yaradı. Sabah işe gitmek için aracına yönelen vatandaşların ilk işi oto yıkamacılara gitmek oldu.

23 Mar 2018 - 10:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemitoğulları - Keşke uğursuz müfettiş ile değişik kaymakamın taa ağzının içine yağaydı!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 10:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler