Kocaeli, nisan ayını böyle noktalayacak!

Kocaeli, bir süredir güneşli ve sıcak havanın etkisi altında. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bu durum sürecek. Açıklanan rapora göre; yazlıkları çıkarma sırası geldi

Kocaeli, nisan ayını böyle noktalayacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, bir süredir devam eden güneşli havanın önümüzdeki günlerde de süreceğini açıkladı. 5 günlük hava tahmin raporunun yanı sıra orta vadeli tahminlere de bakıldığında Kocaeli, nisan ayını yağmursuz, sıcak bir havada noktalayacak. Artık yazlıkların çıkarılma sırası geldi.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık ise en düşük 13, en yüksek 27 derece. Sıcaklık, gece 03.00 sıralarında 13’e düşecek; onun dışında en düşük sıcaklık 18 olacak.

25 Nisan Çarşamba günü yani yarın da az bulutlu ve güneşli bir hava var Kocaeli’de. En düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık 28 derece.

26 Nisan Perşembe günü bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak kentte. En düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 27 derece seviyesinde seyredecek.

27 Nisan Cuma günü de hava zaman zaman bulutlu ve zaman zaman güneşli olacak. En düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık 27 derece olarak hissedilecek.

28 Nisan Cumartesi günü hava parçalı bulutlu ve güneşli. En düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık 26 derece olacak.

29 Nisan Pazar ve 30 Nisan Pazartesi günü de güneşli hava etkisini sürdürecek.

24 Nis 2018 - 10:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler