Kocaeli'de ulaşım zammına seçim rötarı!

Kocaeli’de, Otobüs ve Minibüsçüler Odası’nın talebi üzerine yapılması muhtemel görünen ulaşım zammının haziran ayında netleşmesi bekleniyordu ancak seçimden dolayı iptal edilen UKOME toplantısı nedeniyle zam görüşmesinin seçim sonrasına kaldığı öğrenildi

Kocaeli'de ulaşım zammına seçim rötarı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası’nın talebi üzerine gerçekleştirilmesi muhtemele olan ulaşım zammı, seçimden sonraya kaldı. Zammın haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyordu ancak UKOME, seçim dolayısı ile bu ayki toplantıyı iptal etti. Zam talebi, seçimden sonra görüşülecek.

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası, mart ayında UKOME’ye zam talebinde bulunmuştu… Talep, 30 Mart’ta gerçekleştirilen UKOME toplantısında, görüşülmek üzere komisyona gönderilmişti. UKOME, Kocaeli Üniversitesi’nden gelecek olan rapor doğrultusunda zammın miktarını belirleyecekti. Zammın haziran ayında uygulanmaya başlanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. UKOME, 30 Mart’ta Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası’nın zam talebini de ele aldı. Yapılan zam talebinde belirtilen bir miktar yoktu. Zammın ne kadar olması gerektiği noktasında Kocaeli Üniversitesi’nden rapor isteyecek olan UKOME, bu talebi görüşülmek üzere komisyona göndermişti. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, daha önce Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul’da olduğu gibi her haziran ayında zam yapma sözü aldıklarını dile getirmişti. Kurt, UKOME’ye bir zam oranı iletmediklerini de kaydetmişti. Oda Başkanı Mustafa Kurt, mayıs ayı UKOME toplantısının seçim dolayısı ile yapılmayacağını, bu nedenle de zam talebinin bu ay görüşülmeyeceğini belirtti. Yani haziran ayında da zam gelmeyecek. Ancak temmuz ayında Kocaeli’de ulaşım zamlanabilir.

25 May 2018 - 10:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Serdar - 1 km bin 2.5 10 km 2.5 şimdi bi zam daha öyle mi hadi yAllah çomaristan'a akkoyunlar #Tamam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 10:34
03

TAKSİ TAKSİMETRE - TAKSİMETREYE ZAM KİM VERMİYORSA EN AĞIR KÜFÜRLERİ EDİYORUZ 7 SENE OLDU MÜNÜBÜSÇÜLERE KAÇINCI ZAM BİZ O ZAMAN ZAN ALDIĞIMIZ ZAMAN 1 TL OYSA ŞİMDİ 2.5 TL ZAM GELİRSE 3 TL OLACAK KAHVEDE ÇAY BİLE O ZAMAN 50 KRŞ OYSA ŞİMDİ 1.5 TL DAHA NE BEKLİYORUZ ZAM İÇİN ARABAYA 4 KİŞİ BİNDİĞİ ZAMAN MÜNÜBÜS 10 TL BİZ O FİATIN ALTINA YOLCU TAŞIYORUZ YAKITA YÜZLERCE KEZ ZAN GELDİ ZATEN ALDIĞIN PARANIN YARISI YAKITA GİDİYOR BİRDE TRAFİKTEN DURAĞA BİDE BOŞ GELİYORUZ BURASI GİDİŞLİ DÖNÜŞLÜ DEĞİLKİ İSTANBUL GİBİ ÇOK MAĞDURUZ ACİL ZAM İSTİYORUZ CUMHURBAŞKANI DUY SESİMİZİ YETKİLİLER SESİMİZİ NEDEN DUYMUYORLAR BÜYÜKŞEHİR UKOME NE İŞ YAPAR NEDEN ZAMMI VERMİYORLAR MAHKEMEYE BAŞ VURACAĞIZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 10:34
02

Ersoy Kandemir - Benzin 6 lirayı aşmış,Akp hükümetinin gidişatı sonucu 16 yıldaki sonuçları görürüz hep beraber,çok şükür bugüne kadar bir kere oy vermedim bugünden sonra da vermeyeceğim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 10:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler