Kocaeli'de o günlerde yağmur yok! Sıcaklık az da olsa yükselecek!

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde başlayan yağmur, bugün ve önümüzdeki günlerde de sürecek. Meteoroloji, yağmurun kenti terk edeceği tarihi açıklarken sıcaklıkların ise az da olsa yükseleceği görülüyor

Kocaeli'de o günlerde yağmur yok! Sıcaklık az da olsa yükselecek!
Kocaeli'de o günlerde yağmur yok! Sıcaklık az da olsa yükselecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde başlayan ve aralıklarla kendini gösteren yağmur, uzun bir süre daha kentimizi terk etmeyecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre sıcaklık; en düşük 7-9, en yüksek 10-16 derece seviyelerinde sürecek. 17 Kasım Cumartesi günü yağmurun kenti terk etmesi bekleniyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün aralıklarla devam edecek olan yağmur, gün boyu sürecek. Sıcaklık ise en düşük 8, en yüksek 11 derece seviyesinde seyredecek.

16 Kasım Cuma günü yani yarın da yağmur sürecek, sıcaklık en düşük 7, en yüksek 10 derece olarak hissedilecek.

17 Kasım Cumartesi günü hava çok bulutlu. Sıcaklık en düşük 7, en yüksek 13 derece olacak.

18 Kasım Pazar günü de yağmur yok, hava yine çok bulutlu. Sıcaklık en düşük 7, en yüksek sıcaklık 14 derece.

19 Kasım Pazartesi günü yağış geri gelecek. Yağmura rağmen sıcaklıktaki artış az da olsa sürecek. En düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 16 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli uzun tahminlere bakıldığında 20 Kasım Salı günü de yağmur yok. Yağmur, 21 Kasım Çarşamba günü tekrar geri gelecek.

GÖRSELİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

15 Kas 2018 - 10:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler