Kocaeli bir süre güneşli, sonrası yine yağmur!

Kocaeli’de bir süredir devam eden yağmur yerini güneşe bırakıyor… Günlerce sürecek olan güneşli havanın ardından ise yağmur geri dönüyor. İşte Kocaeli'nin 5 günlük hava durumu...

Kocaeli bir süre güneşli, sonrası yine yağmur!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de bir süredir devam eden yağmurlu hava bugün yerini parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bırakacak. Bir süre güneşli havanın etkili olacağı Kocaeli’de sonrası yine yağmur… İşte Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmin raporu…

Kocaeli’de bugün hava parçalı bulutlu ve güneşli; sıcaklık ise en düşük 7, en yüksek 15 derece.

Parçalı bulutlu ve güneşli hava hafta sonu da sürecek. 25 Kasım Cumartesi günü en düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 15 derece; 26 Kasım Pazar günü en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 17 derece seviyesinde seyredecek.

Kocaeli, hafta başından itibaren ise yine yağmurlu havanın etkisine girecek. 27 Kasım Pazartesi günü hafifsağanak yağışın beklendiği ilimizde sıcaklık ise düşmeyecek aksine gece sıcaklığı artacak. Pazartesi günü en düşük sıcaklık 11, en yüksek sıcaklık 17 derece olacak. Hafif sağanak yağmur 28 Kasım Salı günü de sürecek. Salı günü en yüksek sıcaklık 5 derece birden azalarak 12, en düşük sıcaklık ise 2 derece düşerek 9 derece olacak.

24 Kas 2017 - 09:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler